Νέο τομάκι! Editor’s Choice – O Μεγάλος Σπλας


Υπέροχα νέα! Θα έχουμε, από ό,τι φαίνεται, ανατύπωση του τρίτου Μεγάλου Σήριαλ από την Καθημερινή, με όνομα Editor’s Choice – O Μεγάλος Σπλας!!

Από απάντηση της Καθημερινής: ..ελπίζουμε, το αργότερο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, να είμαστε στα περίπτερα!

Splash Ad
Splash Ad

Προφανώς με αφορμή το AthensCon και τη Silvia Ziche! Να πω μπράβο και ότι η κίνηση αυτή είναι πολύ καλή. Πιστεύω ότι κάτι έπρεπε να γίνει! Να τώρα και ένα τομάκι, που θα πάρουμε ζεστό ζεστό, να υπογράψει η Σύλβια Τζίκε στο Athens Con!

Advertisements

6 σκέψεις σχετικά με το “Νέο τομάκι! Editor’s Choice – O Μεγάλος Σπλας

   1. Εγώ δεν έβγαλα τίποτε. Τώρα που το κοίταξα, βλέπω ότι δύο τεράστιες εικόνες είναι συνδεδεμένες με το άρθρο, αλλά είναι κενές. Μάλλον κάτι πήγε στραβά στο ανέβασμά τους. Θα πρότεινα να τις διαγράψεις και να τις ξαναφορτώσεις, κατά προτίμηση σε μικρότερο μέγεθος, με ύψος 500, για να μην τρώνε χώρο.

    Το πρωί σκέφτηκα να ανεβάσω εγώ κάποια εικόνα, αλλά η μόνη, που βρήκα, ήταν στο Greek Comics, οπότε δεν το έκανα. Σ’ αυτό αναφερόμουν, όταν είπα να μην αντιγράφουμε άλλα sites.

    Μου αρέσει!

 1. Για να μιλάνε για Πέμπτη, προφανώς θα πρόκειται για αυτόνομο τόμο και όχι για ένθετο στην Κυριακάτικη Καθημερινή. Πόσο να τον βάλουν άραγε; Ο Τερζόπουλος τον είχε βάλει στα €3,90 το 2004. Με την αναλογία τιμής ανά σελίδα τού νέου Μίκυ Μάους, η Καθημερινή θα μπορούσε να τον δώσει με €2,90. Θα το κάνει, όμως ή θα τον βάλει γύρω στα 4€, όσα θα δίναμε, αν αγοράζαμε την εφημερίδα μόνο για τον τόμο;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s