ΚΟΜΙΞ Wiki


Η ΚΟΜΙΞ Wiki είναι μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στο περιοδικό ΚΟΜΙΞ. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει διάφορα άρθρα για τους χαρακτήρες του περιοδικού, τις τοποθεσίες που συναντά κανείς στις ιστορίες του, τους Μεγάλους Σχεδιαστές και Δημιουργούς, όπως ο Ντον Ρόσα και ο Καρλ Μπαρκς, αλλά και τον Φλόυντ Γκόντφρεντσον, αναλυτική ανάλυση των τελευταίων τευχών του περιοδικού, για τις ιστορίες που περιλαμβάνουν, αναφορά στα άρθρα του περιοδικού. Διάφορες μεγάλες ιστορίες του περιοδικού, όπως το Αφιερωμένο Εξαιρετικά, έχουν το δικό τους άρθρο και την ανάλυσή τους. Επίσης, η ιστοσελίδα μας κάνει αφιερώματα και πρότζεκτ ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, όπως τα Καρλ Μπαρκς Project και το ΚΟΜΙΞ Project, αφιερωμένα, το πρώτο στον Καρλ Μπαρκς, με ποικίλα άρθρα για αυτόν και τις δημιουργίες του, ενώ το δεύτερο έχει ως στόχο τη δημιουργία άρθρων για όλα τα τεύχη του ΚΟΜΙΞ. Τέλος, η ΚΟΜΙΞ Wiki διαθέτει και forum (τόπο συζητήσεως) στο οποίο διεξάγονται συζητήσεις για κόμικς και άλλα πράγματα.

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι http://el.komix.wikia.com/wiki/ΚΟΜΙΞ_Wiki. Σας περιμένουμε εκεί!
komix wiki new log2

Μερικές εικόνες από την ιστοσελίδα μας για το ΚΟΜΙΞ:

komixwiki 1

komixwiki 2

komixwiki 3

Advertisements

4 σκέψεις σχετικά με το “ΚΟΜΙΞ Wiki

  1. Καλημέρα, φίλτατοι!

   Κώστα, καλώς ήρθες κοντά μας! Η κόμικς αγκαλιά του Comics Trades διαρκώς μεγαλώνει! Ωραίος ο τρόπος με τον οποίο μας συστήθηκες και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πολύ όμορφη προσπάθεια σου! Αναμένουμε νέες Ντίσνευ – πινελιές με τα άρθρα σου, για να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο το ήδη υπάρχον υλικό.

   Βασίλη, έγραψες!!! Τέλεια!!!

   [url=http://www.graphics99.com/disney-cartoon-graphics-2/][img][/img][/url]

   Μου αρέσει!

 1. Πολύ ωραία προσπάθεια. Να δούμε πότε θα αξιωθώ να συμπληρώσω τα στοιχεία που αφορούν τον Μίκυ και να ανοίξω θεματάκια με τους υπόλοιπους βασικούς ήρωες τής Κοιλάδας τού Θανάτου, του ινδάλματός μου, Floyd Gottfredson!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s